2013. július 15., hétfő

CSINOS ALKALMI NŐI BLÚZ FELSŐ UK10 S - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

 CSINOS NŐI ALKALMI BLÚZ/FELSŐ UK8-10 36 S
 MINDEN ESETBEN A MÉRT ADATOKAT KÉRNÉM FIGYELEMBE VENNI!
 Csinos fekete-fehér női blúz.
hossza: 65 cm 
mell: 2x 50 cm
derék: 2x 48 cm, csípő: 2x 52 cm
POSTAKÖLTSÉG: 675, -Ft
A kiegészítők nem képezik az aukció tárgyát!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN FELPRÓBÁLHATÓ ÉS CSAK HA MEGFELELŐ, AKKOR KELL KIFIZETNI A TERMÉKET. Személyes átvétel Bp. IV. kerületben, a megadott címen (az újpesti metró végállomásához közel) H-P-ig v. hétvégén  egyeztetés után. Kizárólag ajánlottan postázok.  
Saját oldalamat itt találod, katt. ide: SAJÁT OLDALAM
További termékeimet itt találod, katt. ide: TOVÁBBI TERMÉKEIM
Ha tetszenek a termékeim és szeretnél értesítést kapni az újabb aukciókról, akkor tegyél a kedvenc eladóid közé, katt. ide: KEDVENC ELADÓM
Fizetés:
Ha megnyerte az aukciót, kérem jelezze, hogy személyesen, vagy postán szeretné-e megkapni! A vételár kiegyenlítéséhez választható a banki átutalás vagy rózsaszín csekk küldése ill. személyesen is ki lehet fizetni a terméket (Újpesten, a megadott címen). A közlemény, vagy megjegyzés rovatba kérem írja be a FELHASZNÁLÓNEVÉT és a POSTÁZÁSI CÍMET, a könnyebb beazonosítás miatt!
Postázás:
Ha szeretné megvárni több termék lejáratát, kérem jelezze! Amennyiben több aukciót nyer meg, egyben postázom, így postaköltséget spórolhat. A megnyert terméket 2 kg-ig ajánlott levélként, felette csomagként, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően tudom elküldeni.
Kérem, hogy 3 NAPON BELÜL VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT és 1 HÉTEN BELÜL RENDEZZE A FIZETÉST (ill. az átvételt, személyes vásárlás esetén), ellenkező esetben ismét meghirdetem a terméket és sajnos nem tudok pozitívan értékelni.
Sikeres licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2013-07-22 21:58
. CSINOS ALKALMI NŐI BLÚZ FELSŐ UK10 S - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése