2013. július 5., péntek

Csipogó-járó Csibe és barátai - 4db plüss - Jelenlegi ára: 999 Ft

3db minőségi plüss.
- Csipogó Csibe: valóban csipog nagyon aranyos hangon, megy  és verdes a szárnyaival. Mérete kb 16cm. Régen hibátlanul működött, de most elemek híján nem tudom kipróbálni. Ezért csak sima plüssként árulom, a működését nem garantálom.
- Kutyus Mikulás sapkában: puha, selymes szőrű babzsák plüss, mérete kb 14cm
- Lepke: plafonra, lámpára lehet felfüggeszteni, kedves, jópofa gyerekszoba dekoráció. Mérete kb 15cm.
A mackó már nincs meg, ezért nem része az aukciónak!
Dohányfüst és állatszőr mentes háztartásból.
NINCS REJTETT MINIMÁLÁR, mindenki bátran licitáljon!!!
Kérem, tekintse meg a többi aukciómat is, egyszeri postázási költséggel több mindent vásárolhat. Köszönöm.
Az aukciót kérésre idő előtt is lezárom, ha legalább egy hét eltelt az indulás óta.
Feltételek: UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK, személyes átvétel csak egyedi, még licit előtt megbeszélt esetekben lehetséges. Preferált fizetési mód a banki átutalás, mindenkinek ez a legelőnyösebb. Amennyiben az utalás problémát okoz, helyette postai rózsaszín csekken is fel lehet adni a pénzt. Futárszolgálattal történő szállítás esetén a szállító cég kiválasztása, a velük történő kapcsolattartás és a megrendelés leadása a vevő feladata. Amennyiben a kapcsolatfelvétel a vevő hibájából tíz napon belül nem történik meg, eladó automatikusan a következő szankciókat alkalmazza: az aukció érvénytelenítése és az áru újralistázása, a vevő Vatera tiltólistára helyezése és negatív minősítése. A termékeket kizárólag a nyerő licitben feltüntetett értéken lehet átvenni, utólagos alku nem lehetséges, ezért fontos, hogy mindig alaposan olvassa el a szöveget és nézze meg a képeket, tegye fel kérdéseit és mindezek alapján döntsön! Mindig ép és funkciójának megfelelő árut kínálok, ezen túlmenő garanciát nem vállalok, hacsak a leírásban ez nincs feltüntetve. A színek a valóságban némileg eltérhetnek a fotókon láthatóaktól. Szállítási információk az I+ oldalamon. Magán aukció, a vételár és a postaköltség visszatérítésére nincs mód. Kérem, ha a fenti vásárlási feltételeket nem tudja elfogadni, ne licitáljon! Elnézést kérek a becsületes Vaterásoktól a fenti "agyonszabályozásért" de sajnos szükség van rá az utóbbi időben elszaporodott átverések miatt. Figyelmét és érdeklődését nagyon köszönöm.
INTERNATIONAL BIDDERS ARE WELCOME!!!
If you are living outside of Hungary and interesting in this item, just send me an e-mail with your questions or ask for international registered postage cost to your country. I will answer your question as soon as possible. I will post the package inmediately after received the payment. Payment can be made with bank transfer, Western Union money order or by PayPal. Thank you for looking and happy bidding.


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2013-07-22 16:51
. Csipogó-járó Csibe és barátai - 4db plüss - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése