2013. április 29., hétfő

Kürt Csigakürt párban magas és mélyszólam elektrom - Jelenlegi ára: 2 499 Ft


Kürt Csigakürt párban magas és mélyszólam elektromos csigakürt Szegény öreg Ford megépítette az első autót, és nagyon büszke lehetett magára hogy milyen kényelmet adott az emberiségnek! De arra még Ő sem gondolt, hogy a távoli jövőben, ez mekkora gondot fog okozni embertársainak. Nem gondolta, hogy az álma íly módon meg fog valósulni, nem gondolta, hogy minden háztartásban legalább egy autómobil lesz. Ezen egyszerű oknál fogva arra sem gondolt, hogy az ajtókat be kell majd zárni. Az autókat mindenki fogja tudni vezetni, és nem akar mindenki pénzt adni ezért az élvezetért, nem gondolta, hogy ezen csodákat meg kell védeni az illetéktelen behatolástól, eltulajdonítástól! Mi többet kínálunk mint Ford. Ö ajánlotta az autót, mi kínáljuk a kényelmet és biztonságot hozzá! Központizárat , Riasztót, Pagert, Ülésfűtést, Ital melegítőt, és még sorolhatnám napestig. Nézze meg Autós, és Motoros kínálatunkat, biztos talál olyan terméket ami nélkülözhetettlen az Ön számára! Nem akarom Ford fontosságát lebecsülni, hiszen nélüle nem lenne munkánk, inkább a fontosságát emelem ki, hiszen az Ö szellemének nagysága tesz minket is nélkülözhetettlenné! A képek csak illusztrációk.
A 80-as évek végén nagyon sok Orosz, bocsánat Szovjet vevő jött hozzánk vásárolni. A legtöbben kürtöt vettek! (Akkoriban nagy hasznát vettem volna, ha nem alvásra használom az Orosz órát) szóval csekély nyelvtudásom ellenére elmondták, nálluk annak van elsőbbsége (a gyakorlatban, ezt azért mondom, nehogy valaki azt higgye más volt kint a kresz) akinek hangosabb a dudája! A légkürt volt a nyerő abból vitték a legtöbbet, de utánna közvetlenül ez a csigakürt jött! Gondolom, ha abban a környezetben bevált akkor nállunk is megállja a helyét!
2db. Csigakürt
A felszereléshez szükséges lemezek
A kép csak illusztráció
A 2 kürt = 1 magas és 1 mély hangú
Szükség esetén tudunk beszerelő műhejt ajánlani Bp. XIII. ker. -ben.
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 00:12
. Kürt Csigakürt párban magas és mélyszólam elektrom - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése