2013. május 27., hétfő

Relax &Tone. AKCIÓBAN!!! - Jelenlegi ára: 2 999 Ft


AKÁR A TV. -BEN CSAK ÉPPEN ÁRA A TÖREDÉKEÉRT!!!
Mindenkinek van olyan testrésze, amin változtatni szeretne! Önnek melyik az?
A Relax and Tone-nal bármelyik testrészét célzottan formálhatja vagy akár az egész testét kezelésbe veheti. Olyan egyszerű a használata, mint egy elektromos fogkefének és gyakorlatilag bárhol alkalmazhatja.
Lapos has felülések nélkül, feszes felsőkar súlyzózás nélkül? A Relax &Tone-nal lehetséges!
A Relax &Tone:
Karcsúsítás,
feszesítés és
pihenés egyetlen eszközzel.
A Relax &Tone segítségével könnyedén és gyorsan átformálhatja a testét:
Több mint 2500 rezgés percenként: hatékonyan feszesít.
A rezgések a bőr mélyebb rétegeibe hatolva csökkentik a zsírsejtek méretét, így nem csak karcsúsodni fog, de a narancsbőrtől is búcsút vehet.
A Relax&Tone gyors: napi 10 perces használatával fantasztikus eredményeket fog elérni.
Különböző testrészeket is megcélozhat, de akár az egész testét is átformálhatja vele!
Relaxáló masszázsnak is kiváló!
Használata könnyű és kényelmes.
A Relax and Tone hordozható, így bárhová magával viheti, akár a munkahelyére is.
A sebesség szabályozóval egyedi igényeihez állíthatja be a Relax and Tone masszírozót.
A Relax &Tone nem csak a testét feszesítheti:
enyhíti a hát- és nyakfájást,
serkenti a vérkeringést és
kellemesen masszírozza a lábakat is.
Sőt, az elhalt hámsejteket is eltávolítja a sarkáról!
A Relax &Tone mellé 4 kiegészítő jár:
Lapos masszázsfej: a nyak, a vállak és a hát masszírozásához tökéletes.
Hullámos masszázsfej: zsírégetésben utolérhetetlen! Ha a terhességi csíkokat vagy a narancsbőrt szeretné halványítani, használjon egy speciális, zsírégető vagy feszesítő krémet, majd a hullámos kiegészítőt, így még hatásosabb eredményeket fog elérni.
Görgős fej: 8 görgőjével feszesíti a megereszkedett bőrt.
A mikrohámlasztó fejjel eltávolíthatja a lábáról az elhalt hámsejteket.
A Relax and Tone egy fanasztikus eszköz arra, hogy formában tartsa magát! Mozgás nélkül feszesítheti teljes testét vagy célirányosan egyes részeit, amelyekkel kevésbé elégedett. A masszázs segít a fogyásban és megszabadítja a felesleges zsírpárnáktól! Ráadásul még a cellulitisz ellen is hatékony, hiszen a kifejezetten erre a célra fejlesztett masszázsfejjel a hatékony narancsbőr elleni masszázst nyújt! Hogyan működik a Relax &Tone masszázskészülék? A titok az egyedül álló designban rejlik: a masszázs tengelye a középpontól elcsúsztatva helyezkedik el, így 2500 rezgés percenként igazán mély és hatékony masszázzsal kényezteti Önt! Eléri a bőr mélyebb rétegeit is, és segít a zsírsejtek elégetésében. Akár a teljes testét szeretné kezelésbe venni, akár csak egy-egy kritikus területet 10 perc masszázs a Relax&Tone-nal naponta, és Ön is úgy fogja érezni mintha kicserélték volna. Csillapítsa fájdalmait egy kellemes masszázzsal! A Relax and Tone-nal ízületi fájdalmait is csökkentheti, hiszen a kényeztető masszázzsal a merev izmokat ellazíthatja. Egy-egy fárasztó nap után igazi felüdülést nyújthat és akár a hátfájást is csökkentheti vele! A masszázs a stressz-szintet is eredményesen redukálhatja. Relax &Tone: a hatékony bőrradír A Relax and Tone különlegessége, hogy tartozik hozzá egy speciális hámlasztó fej is, amellyel könnyűszerrel eltávolíthatja például a bőrkeményedést a talpáról. Használatával pihe-puha talpakra tehet szert egy szempillantás leforgása alatt. Használja különböző masszázsolajakkal! A Relax & Tone hatékonyságát növelheti, ha különböző masszázsolajakkal együtt használja. Csak vigye fel felületesen a masszázsolajakat a bőrére, masszírozza bele alaposan a Relax and Tone-nal! A masszázs olajak hatásától függően cellulitisz ellen, gyulladás ellen, bőrápoláshoz, fájdalomcsillapításra vagy csak egyszerűen lazításhoz is használhaja! Mit tartalmaz a csomag? * Relax&Tone masszázskészülék: több mint egy masszázs! 3 az egyben: karcsúsítás, bőrfeszesítés és regeneráló masszázs. * Lapos masszázsfej: a nyak, a vállak és a hát masszírozásához tökéletes. * Hullámos masszázsfej: zsírégetésben utolérhetetlen! Ha a terhességi csíkokat vagy a narancsbőrt szeretné halványítani, használjon egy speciális, zsírégető vagy feszesítő krémet, majd a hullámos kiegészítőt, így még hatásosabb eredményeket fog elérni. * Görgős fej: 8 görgőjével feszesíti a megereszkedett bőrt. * Ajándék: mikrohámlasztó fej - eltávolíthatja a lábáról az elhalt hámsejteket. * További termékinformációk: * 2500 rezgés/perc * Állítható sebesség * Egyedi, ergonomikus forma * Biztonságos, egyszerű használat Próbálja ki Ön is, és ismerje meg milyen érzés minden napot egy kellemes masszázzsal befejezni, amellyel még az önbizalmát is visszaszerezheti!


Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-30 07:33
. Relax &Tone. AKCIÓBAN!!! - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése