2013. június 25., kedd

Autóemelő Trapézemelő kerékcsere emelő /22222/ - Jelenlegi ára: 3 499 Ft


Autóemelő Trapézemelő kerékcsere emelő /22222/Michelin mester rájött, hogy a sebesség növelését, csak levegővel töltött gumiabronccsal lehet elérni. A többi sebesség növelő eljárásba nem akarok belemenni, mert esetünkben nem aktuális. Szóval Michlein mester nem is gondolta mekkora problémát fog a felfedezése okozni a jövőben. Mi már tapasztaljuk amire Ő még nem is gondolt! A levegő, egyenlőre még ingyen van, reméljük így is fog maradni, de a kerékben, illetve gumin belül tartása az már pénzbe kerül. Hiába fejlesztik a gumikat " defekt tűrő" akkor is szükség van a levegő bent tartására, hiszen a defekt tűrő gumi levegő nélkül eltörheti a felnit. 3 felnim törése után rá kellett ébrednem a hátrányokra. Szóval a levegőt bent kell tartani, de mi van ha kiszökik? Egyszerű! Kereket kell cserélni. De hogyan? Van több megoldás erre a problémára! A leglátványosabb módja a köznapi emberek számára elérhetettlen, de azért a képek között megmutatjuk ezt is. Aki nem rendelkezik ekkora ügyességgel, azok számára szerszámok kellenek!
Emelő trapéz emelő. Egyszerű, ügyes kis helyen elfér, nagy teherbírású, és a leglényegesebb, nagyon szép piros! Amikor megvásárolta autóját, gondolt rá, hogy vajon adnak-e hozzá emelőt? Ellenőrizte van emelője? Ne akkor szembesüljön a hiánnyal amikor késő, amikor defektet kapott és nem tudja mivel felemelni autóját! Ne bízza sorsát a szerencsére, nézze meg az autóját! Ha nincs, akkor gyorsan vegyen, mert ez az emelő szinte minden autóhoz jó, viszont a gyári emelők autóspecifikusak! Ez azt jelenti, hogy egyik autó emelőjével csak ritkán lehet másikat felemelni biztonságosan! Arról nem is akarok beszélni, milyen gondot okozhat ha leesik az emelőröl az autó! Menyi kárt tud okozni! Az a biztos, ha a csomagtartóban ott lapul a kis emelő, és soha nem kell használni!
1db. Trapézemelő
1db. Hajtóvas
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 3 499 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 04:52
. Autóemelő Trapézemelő kerékcsere emelő /22222/ - Jelenlegi ára: 3 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése