2013. július 31., szerda

1 ft_ kis csokor 18k arany bev._ fülbevaló_1959 - Jelenlegi ára: 1 Ft

                          
                             Prémium minőségű, maximálisan igényes 18k arany bev. fülbevaló
         
                  Az igényes kidolgozás és a minőségi anyagok felhasználása olyan érzést ad mintha valódi arany ékszert hordanál.
Mérete: 50mm*12mm
A gyártó ezt a modellt már jó ideje nem gyártja.
Ékszer ritkaság !
Amennyiben még nem vásároltál tőlem, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Allergiamentes
Az ékszerek allergiamentes fémből készülnek. Sok, más ékszerekre allergiás vásárlónk igazolta vissza, hogy nem okoz allergiát az ékszer. Ennek ellenére 1000 vásárlóra 1-2 allergiás reakció történt.   Amennyiben allergiás vagy bizonyos fémekre és kipróbálnád ezeket az ékszereket, azt javasoljuk, hogy csak óvatosan, lépcsőzetesen próbáld ki ( 5 perc, 20 perc, 1 óra hordással ) , valószínű be fog válni. Ha mégsem válna be ( te vagy az egyik az ezerből akinek nem válik be : ) ), akkor nyugodtan visszaküldheted és visszautaljuk a teljes vásárlási összeget.
Bevonat
Az ékszer gyártója 5 féle képpen hirdeti az ékszereit. Négy féle aranybevonatot és egy rhodium bevonatot különböztet meg. A rhodium bevonatos ékszer a fehér, ez megjelenésre hasonlít az ezüst illetve a fehérarany ékszerekre. Az arany bevonatos ékszereket 14k, 18k, 24k és rosegoldként hirdeti. Ezek színben eltérnek egymástól. Megjelenésre a 18k arany bevonatosként hirdetett ékszer a legkellemesebb és legsikerebb ékszer, így főleg ezt lehet megtalálni at ajánlataink között.
Ajánlataink között néha előfordul még 14k és rosegold-ként hirdetett ékszerünk is.
Fontos tudni, hogy az ékszerek nincsenek bevizsgálva, nincs benne fémjel. Mivel az arany bevonatos ékszernek az arany bevonattól nincs megnövekedett értéke ( vagyis nem érnek 15. 000-20. 000 ft-ot ), ennek aligha van jelentősége.    
Az ékszer értékét az igényes kidolgozása, a gyémántszerű kővek és a minőségi anyagok felhasználása adja és ezzel olyan érzést tudnak adni, mintha valódi arany ékszert hordanál.
Modellek váltakozásának gyakorisága
Ezeket az ékszereket gyártó cég rengeteg új modellt gyárt. Ez jó abból a szempontból, hogy mindig lesz új ékszer model ( kb. 150 új modellt gyárt havonta ), ugyanakkor a régebbi modelleket mivel nem gyártja, ékszer ritkaságnak számítannak. Az ékszerek 99%-a tartozik ide. A címsor végén található négy számjegyű kód az ékszer újdonságára utal. Minnél nagyobb a szám, annál újabb a modell. Minnél kisebb ez a szám, annál régebbi a modell, annál ritkább ékszer. Időnként a gyártó készít ékszert a régebbi modellekből és ezekre mindenképp lecsapunk mert valódi "kincsnek" számítanak, de ez nagyon ritka és kevés ékszerrel  fordul elő.
Ajánlott posta 480 ft.
Több ékszer vásárlása esetén is egy postaköltséget kell fizetni.
Bármi kérdésed van, írj nyugodtan.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-08-04 21:45
. 1 ft_ kis csokor 18k arany bev._ fülbevaló_1959 - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése