2013. augusztus 25., vasárnap

OMRON DIGITÁLIS LÉPÉSSZÁMLÁLÓ KALÓRIAMÉRŐ 5év GARA - Jelenlegi ára: 3 930 Ft

Állapot: bontatlan, eredeti csomagolásban
Szaküzletünk kínálatából, originál, bontatlan termék, ÁFA-s számlával és 5 ÉV GARANCIÁVAL
MINDEN TERMÉKÜNK FIX ÁRAS,  AZONNAL MEGVÁSÁROLHATÓAK A "VEGYE MEG MOST" GOMBBAL!
A japán OMRON világelső a healtcare terméke gyártásában és eladásában. Fejlett megoldások és a kompromisszumments minőség mellett való elkötelezettség tette a világ vezető gyártójává, BPM 50%-os piaci részesedéssel ( több mint 130 millió eladott vérnyomásmérő). Omron Healthcare vezető szerepet tölt be az orvosi berendezések, egészségügyi felügyelő eszközök, vérnyomásmérők, elektronikus lázmérők, légúti terápia eszközök, lépés számlálók és egyéb szakszerű orvosi eszközök előállításában. Az OMRON fejlesztette ki a világon elsőként, azt a nyomásszenzort, amely a mérések pontosságát az oszcillometriás technológiában egyedülállóan garantálja. Termékei hírnevét a kiváló minőség, a teljesítmény, egyszerű használat, innovatív technológiák és vonzó megjelenés öregbíti. A japán eredet a mindenkori minőséget, precizitást és megbízhatóságot jelenti http: //www. omron-healthcare. com/eu/en  .
JELLEMZŐK:  
5 év garancia 
TÜV/GS certifikációval a japán OMRON-tól.
Digitális lépésszámláló kalométer mindenkinek, aki törődik az egészségével. Méri a megtett távolságot és számlálja az elégetett kalóriát. Övre csatolva használható, csipő közelben. Nagy LCD kijelző
Egyéb: Az Omron HJ 005 Step Counter lépésszámláló egy kompakt fitness monitor, amely nyomon követi a minden lépést gondosan és megfelel az összes alkalmassági követelményeknek. Ahelyett, hogy a fáradságot, hogy manuálisan mérni a távolságot utazott séta közben, ez a lépésszámláló használja a Pendulum érzékelő technológia segítségével nyomon követheti a pontos lépések száma. A statisztikai adatok a fitness monitor segítik szervezett fitness rutin, hogy növeljék saját motiváció.
Tervezés
Ez az Omron 005 Step Counter lépésszámláló számít a lépések számát vettél séta közben, és a mérés érzékenysége a lépések számát, személyre szabható szerint a követelménynek. A nagyméretű LCD kijelző továbbfejlesztett egyértelmű statisztikai számának lépések. Ez elősegíti a könnyebb olvashatóság létesítmény.
A lépésszámláló lépésszámláló ideális helyzetben vízszintesen a földre, annak érdekében, hogy megfelelően működik, és adja meg a pontos statisztikákat edzést. Első lépések az Omron HJ 005 Step Counter lépésszámláló egyszerű és könnyen kezelhető. Mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerűen hajtsa ki a lépésszámláló, és nyomja meg a reset gombot nyomon a lépésszámot.
Annak érdekében, hogy ellenőrizze, hogy a lépésszámláló számít a lépések számát helyesen, akkor gyalog első 100 lépés, és ellenőrizze, hogy van-e eltérés a lépések számát szedése és a szám jelenik meg a kijelzőn. Ha a számokat történetesen változnak, akkor állítsa be az érzékenységet kell. Ez úgy érhető el, hogy egyszerűen eltolásával ADJ gombot enyhén pozitív vagy a negatív oldalon.
Powered by egy LR43 nem akkumulátor, az akkumulátor élettartama a készülék tart legfeljebb 1 éves használat esetén séta 10000 lépés egy nap alatt. Ez az okosan megtervezett lépésszámláló súlya 24 g, és méretei 63, 5 x 36, 3 x 23 mm.
Funkciók
Ez a lépés számláló lépésszámláló a mérés értéke 0 és 99999 lépés. Ez a könnyű készülék tartalmaz egy első és hátsó esetben megkönnyíti a kezelését edzés közben. A használata a lépésszámláló növeli az energia szintet, és lehetővé teszi, hogy hangot magát egy egészségesebb neked.
Ez áll rendelkezésre az Omron bölcsen segít megszervezni a fitness terv. Állítsa be az új fitness céljait minden nap, és a minden lépésszám ennek Omron HJ 005 Step Counter lépésszámláló.
Postaköltség: feljebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás:  ennek a terméknek az esetében általában 2-21 munkanap. Mivel üzlet vagyunk,  ideiglenes hiány esetleg felmerülhet. Kérjük, tekintse meg üzletünk teljes kínálatát: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? ob=1&obd=1&us=LEGSZERX


Jelenlegi ára: 3 930 Ft

Az aukció vége: 2013-09-13 17:57
. OMRON DIGITÁLIS LÉPÉSSZÁMLÁLÓ KALÓRIAMÉRŐ 5év GARA - Jelenlegi ára: 3 930 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése