2013. július 20., szombat

Chuggington vonatok sokféle nagyon szépek 1500/db - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Leütés előtt egyeztessük, melyik van még meg.
Az ár egy darabra vonatkozik.
Pöfögő Péter elkelt.
A képen látható állapotban.
További aukcióimat elérheted itt: vatera, teszvesz.
Együtt tudok postázni timicso_t felhasználóval, érdemes megnézni az ő termékeit is itt vagy itt.
Figyelem! 300 Ft alatt nem postázok! Amennyiben a vásárolt termékek összértéke nem éri el a 300 Ft-ot, csak személyes átvételt tudok biztosítani. Ha a végösszeget a kedves vevő kiegészíti 300 Ft-ra, szívesen küldöm postán is. (Fixáras termékeimből is ki lehet egészíteni). Kérem, csak az licitáljon, aki ezzel egyetért.
Figyelem! Az aukció lezárása után automatikus levélben mindenki megkapja az utaláshoz szükséges számlaszámot, valamint a szigethalmi átvételi címet. Kérem figyelmesen elolvasni, mert az ezek iránt kérdező levelekre nem válaszolok!
Személyes átvétel Szigethalmon a lakcímen lehetséges, előre egyeztetett időpontban. Esetleg átvehető még Újpesten, Újpest Központtól nem messze, de általában 3-4 hetente tudok oda terméket küldeni, ezért ha sürgős, egyeztessünk előtte. Kisebb súlyú és terjedelmű termékek esetén Budapest egyes központi helyei adott időben esetleg megoldhatóak (Nyugati, Deák tér, stb. ), de ezt csak az aukció lezárta után tudjuk egyeztetni.
Amennyiben kérdésed lenne, írj bátran, szívesen válaszolok, de általában csak az esti órákban tudom ezt megtenni.
A licit lejártát követően kérlek, hogy 3 napon belül jelentkezz, és a termék árát 7 napon belül egyenlítsd ki, különben újra feltöltöm, negatív értékelés mellett. Bármi probléma adódik, kérem időben jelezni.
Ha több aukciómban vagy érdekelt, melyek esetleg még nem jártak le, akkor is kérem, hogy e-mailben lépj kapcsolatba velem. Heti utalás mellett tartom Neked a termékeket.
A megnyert termék árát a Citibanknál vezetett számlaszámra kérem utalni.
Csak és kizárólag ajánlottan postázok. Simán csak saját felelősségre és előre kapott értékelés után. Nem kívánom, hogy véletlen levélelkallódás esetén azzal vádoljon bárki, nem is adtam fel a terméket. Utánvéttel nem postázok.
Általában hétfőn, szerdán és pénteken megyek a postára, az előző napig beérkezett utalások csomagjaival. Előfordulhat, hogy egyszer-egyszer átcsúszik a csomag egy következő dátumra, ezért elnézést kérek.
Bármilyen gond esetén, mielőtt negatív értékelést adnál, először nekem jelezd, hátha meg tudjuk oldani.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-07-24 11:19
. Chuggington vonatok sokféle nagyon szépek 1500/db - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése